2021-09-20 ŠOKIŲ GIMNASTIKA – POPAMOKINĖS VEIKLOS MERGAIČIŲ BŪRELIS

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – tai pagal šiuolaikinę radio hits, klubinę muziką energingi šokiai paauglėms su lankstumo ir akrobatikos elementais!

Kviečiame atvykti į šiuos užsiėmimus, (8-13 m. mergaites) antradieniais ir ketvirtadieniais 15.00-15.55 val.

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – Susijungianti šiuolaikinė muzika su gimnastikos elementais !

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – pagal naujausių dainų tendencijas yra kuriami “gražūs” šokiai paauglėms, kurios išmoksta pajausti savo kūną, įvairių rankų bei klubų technikų.

Daugiausiai dėmesio skiriama šiuolaikinėms ir populiariausioms dainoms, kurios tiesiog pačios verčia šokti! Kartu su trenere išmokstami populiariausi šiuo metu šokių judesiai, kuriuos dažniausiai matome šokių vaizdo klipuose ir Tic Toc ! Taigi šioje pamokoje nėra kada nuobodžiauti – po aktyvių šokių yra akcentuojami tempimo pratimai, kurie padeda lavinti kūną ir atpalaiduoti raumenis. Lavinama atmintis, pasitikėjimas savimi, kūrybinė pusė. Be galė gero laiko praleidžiama kartu su šypsena!

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – nėra konkretaus stiliaus šokiai. Susipina tiek populiariosios muzikos žanras, šiek tiek gatvės šokiai su latino šokių prieskoniu bei menine gimnastika!

ŠOKIAI gerina kvėpavimo sistemos darbą, ištvermę, sustiprina raumenis, suteikia galimybę mąstyti, interpretuojant ir kūrybiškai atliekant šokio junginius.

ŠOKIAI priartina prie kūrybinės edukacijos su galimybe prisiliesti prie šokio meno aukštumų, įterpiant ir kitus šokių stilius.

BALLARE MENIU
MENIU