2021-09-10 SEKMADIENINĖS BALETO PAMOKOS MOTERIMS

SEKMADIENINĖS BALETO PAMOKOS MOTERIMS IR MERGINOMS 18.00 val.

Baleto šokių pamokų pradžia Spalio 3d. susirinkus grupei!

Šiuo metu vyksta registracija info@ballare.lt Laukiame Jums kylančių klausimų, į kuriuos mielai atsakysime.

BALETO PAMOKOS – ŠOKIS/SPORTAS/TEMPIMAS

Šiuos užsiėmimus gali lankyti moterys nepriklausomai nuo amžiaus, kūno sudėjimo ar kūno lankstumo!

PRATIMAI NESUDĖTINGI, BET POVEIKIS DIDŽIULIS!

BALETO JUDESIAI ATLIEKAMI PRIE BALETO ATRAMŲ (BARRE) IR JUDANT ERDVĖJE !

BALETAS SUAUGUSIEMS – klasikinio šokio judesiais yra stiprinamas kūnas, tobulinama laikysena, lankstumas. Šio užsiėmimo metu apšilimas vyksta prie atramos, ant grindų. Sukinius, šuoliukus ir junginius tobuliname scenos centre.

BALETO PAMOKOS skatina dirbti kiekvieną raumenį, klasikinė muzika padeda atsipalaiduoti, bet tuo pačiu ir susikaupti.  Judesiai tinkami, bet kokio amžiaus žmonėms, dirbame pagal jūsų galimybes!

Jauki atmosfera, gera nuotaika, neišblėstanti elegancija ir svarbiausia tobulėjimas garantuotas!

BALETAS SUAUGUSIEMS pamokas ves Greta, kuri studijuoja šokio ir teatro pedagogiką Vytauto Didžiojo Universitete. Ji 10 metų šoko choreografijos studijoje ,,Aušrelė“, kurioje mokėsi baleto bei šiuolaikinio šokio, dalyvavo konkursuose, festivaliuose ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje, Kroatijoje, Lenkijoje, Latvijoje. Vaikų ir jaunimo tautinių šokių ansamblyje ,,Šėltinis“, mokėsi lotynų Amerikos šokių pagrindų, buvo Šiaulių orkestro šokėjų palaikymo grupės narė. Greta dalyvavo seminaruose su užsienio choreografais iš Joffrey Ballet kompanijos Niujorke, „MOVETHECOMPANY“ įkūrėju Kanadoje taip plėsdama savo choreografines žinias.

 

BALLARE MENIU
MENIU