2023-08-22 LATINO FITNESS ŠOKIŲ TRENIRUOTĖS MERGINOMS IR MOTERIMS KAUNE

L A T I N O  F I T N E S S šokių treniruotės jau nuo rugsėjo 5 d. 19:00 val. ir vyks antradieniais/ketvirtadieniais 19:00val.!!!
Latino fitness šokiai judant latino ritmu, atliekame klubais aštuoniukes, kūno bangas, sukinius, lady styling rankų judesius…
Šie LATINO FITNESS šokiai – moteriški ir energingi, nes latino muzika suteikia mistinę energiją atsiskleisti…
Jei pradėsite jausti rudeninę sumaištį savo viduje, atvykite į BALLARE studiją, į LATINO FITNESS šokių treniruotes, kad galėtumėte jausti moterišką būtį ir pasileidusi plaukus įprąsmintumėte asmeninį laisvalaikį porą kartų per savaitę…

 

LATINO FITNESS PROGRAMA – sukurta remiantis tokiais šokiais kaip Salsa, Bachata, Reggaeton ir šokame Lady styling pagrindu, daugiau moteriškumo! Užsiėmimų metu skamba Lotynų amerikos ritmai prijungiant populiarias latino radio hit dainas! Taigi, per šias šokių pamokas keičiasi melodijos, o joms yra pritaikyta lengvai įsimenama choreografija.

LATINO FITNESS GALI ŠOKTI KIEKVIENA! Tai nesudėtingų choreografijų šokiai, kur lengva įsiminti žingsnelius ir atsipalaidavus judėti pagal latino bei hits radio muziką. Jei jausite, jog krūvis per didelis ar gausite pastebėjimą iš trenerės mažinti tempą, tiesiog galima pakeisti judėjimo tempą ir šokti ramiau.

LATINO FITNESS – kas laikosi dietos ir nori sulieknėti, šis užsiėmimas tinka puikiai! Šie šokiai pritaikyti ir toms moterims, kurios nori numesti svorio, ir toms, kurios nori tiesiog išmokti šokti. Smagumas yra tas, kad išmoktus judesius galėsite pritaikyti ir šokat su partneriu, ir šokant atskirai poroje!

BALLARE MENIU
MENIU