2021-11-19 LATINO FITNESS ŠOKIAI MOTERIMS – KODĖL TURIU TAI IŠBANDYTI?

LATINO FITNESS – tai šokių užsiėmimas moterims du vakarus per savaitę, kai šokame tam, kad atsipalaiduotume kartais labiau energingai, kartais ramiau pagal tos dienos nuotaiką ir kaip juokaujame pagal mėnulio fazę.

Daug metų bandžiau “pabėgti” nuo klausimo apie amžiaus cenzą šioms treniruotėms ir visada sakydavau, kad jo nėra, kad gali šokti visos tiek studentiško amžiaus, tiek vyresnio amžiaus moterys. O BET TAČIAU… Vis gi teigiu, kad LATINO FITNESS skirta ne pagal konkrečius amžiaus skaičius, bet skirta toms moterms, kurios bėgant metams vis dar nori išlikti jaunatviškos, skleidžiančios moterišką energiją nepamirštant, kad esame ne tik mamos, žmonos, kaimynės, bet MOTERYS žavinčios save ir aplinkinius. MOTERYS, kurios šoka tam, kad atsipalaiduotų, o ne konkrečiai atliekant judesį būtent taip ir į tą pusę į kurią rodo trenerė. Žinoma kai kurioms moterims patinka smulkmeniškai išmokti visą šokį, toms moterims siūlome SOLO LATINO šokius pas mus, tačiau dabar ne apie tai.

Grįžtant prie LATINO FITNESS – tai daugiau nei šokių pamokos, tai ir besikeičiantis požiūris į save kaip MOTERĮ, nes tarsi savaime IŠMOKSTAME  ja būti! Lengva plastika, tam tikri klubų judesiai, kūno bangos, šokis akimis dar labiau sustiprina šią būtį.

O ar sunku šokti? Žinoma kiekvienas užsiėmimas reikalauja bent minimalaus susikaupimo ties bendru judesių suvokimu ir vėl O BET TAČIAU, po kelerių treniruočių jau bendrą latino šokių judesių koncepciją “prisijaukini” ir galima mėgautis!

Didžiausia drąsa peržengti studijos slenkstį ir “nusimetus” nemoku, neatsiminsiu, nesuprasiu – apsiauti kėdukus ir pasileisti plaukus. Tik tiek!

O mes einam šokti, gal kartu?

BALLARE MENIU
MENIU