2019-08-21 ŠOKIŲ GIMNASTIKA – POP STILIAUS ŠOKIAI SU GIMNASTIKOS ELEMENTAIS

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – tai šokiai pagal šiuolaikinę radio muziką vaikams/paaugliams (8-13m.) su gimnastikos triukais! Vyks antradieniais ir ketvirtadieniais 16.15 val. ir prasidės šokių pamokos nuo rugsėjo 2d.!

REGISTRACIJA JAU PRASIDĖJO EL.PAŠTU: info@ballare.lt

ŠOKIŲ GIMNASTIKA – pagal naujausių dainų tendencijas yra kuriami šokiai mergaitėms, kurios išmoksta jų metu ne tik pataikyti į ritmą, atkartoti įvairius judesius, bet ir nebijoti pasirodyti, mokintis kuo įvairesnių judesių, kurie iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti  gana sunkūs. Mergaitės  išmoksta pačios kurti šokių judesius, kurie vėliau naudojami jų šokiuose. Per užsiėmimus lavinama mergaičių atmintis, pasitikėjimas savimi, kūrybinė pusė – pačios mokinasi improvizuoti. Be galė gero laiko praleidžiama su šypsena!

Tai nėra konkretaus stiliaus šokiai. Susipina tiek populiariosios muzikos žanras, tiek gatvės, pop stiliaus šokiai ar modernaus šokio su pramoginių šokių prieskoniu. Todėl visa tai ir vadinasi šokių gimnastika!

GIMNASTIKA ugdo lankstumą, koordinaciją.

ŠOKIAI gerina kvėpavimo sistemos darbą, ištvermę, suteikia galimybę mąstyti, interpretuojant ir kūrybiškai atliekant šokio junginius.

APRANGA – juodas triko ilgomis rankovėmis, juodos „češkės“, spalvotos pėdkelnės.

 

BALLARE MENIU
MENIU