2019-08-13 ŠIUOLAIKINIS (MODERNUS) ŠOKIS VAIKAMS 6-9M.

ŠIUOLAIKINIS ŠOKIS (angl. contemporary dance)
(6-9m.) vaikams naująjame sezone nuo rugsėjo 2d. ir registracija jau prasidėjo el.paštu:info@ballare.lt
PIRMADIENIAIS/TREČIADIENIAIS 16.15-17.00val.

ATRASK! PAŽINK! ŠOK!

APIE ŠIUOLAIKINĮ ŠOKĮ
Šis šokis išsivystė XX a. pradėjus laužyti griežtas baleto taisykles. Šioje modernaus šokio kryptyje yra koncentruojamasi į naujo, savito judėjimo paieškas, fizinio kūno formavimą, koordinaciją, energiją bei jos paskirstymą judesyje.

ŠIUOLAIKINIO ŠOKIO programa apima skirtingus šokius, tiek klasikos, jazz bei gatvės šokio ir skirta vaikams, kuriems patinka judesių grakštumas, lengvumas, kurie nori nevaržomai atlikti judesius, įvairias šuoliukų technikas ir net akrobatikos elementus. Taip pat improvizuoti, išmokti išreikšti savo emocijas ir jausmus per šokį.

ŠIUOLAIKINIO ŠOKIO pamoka susideda iš apšilimo, technikos elementų mokymosi ir tobulinimo bei kūrybinių ir choreografinių užduočių.

KUO ŽAVI ŠIUOLAIKINIS IŠRAIŠKOS ŠOKIS?
Susideda iš kelių šokių rūšių – klasikos, jazz, gatvės.
Skatinamas įvairiapusiškumas: ne tik plastiški, tačiau ir sportiški judesiai.
Atkreipiamas dėmesys į taisyklingą laikyseną, lavinamas lankstumas.
Emocijų ir nuotaikos valdymas per šokį.
xxx
Šiuolaikinio šokio žinias perteiks Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos abiturientė Jūratė, įgijusi IV laipsnio profesinio šiuolaikinio šokio atlikėjo diplomą. Šokusi pati net penkiolikoje šokio spektaklių, spėjusi sukurti ir savąsias choreografijas. Tai jauna, talentinga ir meniška asmenybė, trykštanti noru dar labiau save sieti ir tobulinti su šiuolaikinio baleto menu…

BALLARE MENIU
MENIU