2020-12-01 KALĖDINĖ FOTOSESIJA KAUNE BALLARE LOFT STUDIJOJE

❄️KALĖDINĖ FOTOSESIJA❄️
 
Karantino metu studijos įkūrėjai kilo idėja pasiūlyti studijos nariams ir šeimoms, kurios dar nesusipažinusios su mūsų studijos veikla, pasidaryti kalėdinę fotosesiją jaukioje šventinėje aplinkoje.
 
Pradėjus naršyti internete informacijos apie fotostudijas realiai pasiklydome tarp gausybės pasiūlymų, dekorų, skirtingų kainų ir sceninių rūbų…
 
Hmm… Turime kažkuo išsiskirti… Įspūdingais dekorais? Hmm…. tikrai ne pats finansiškiausias laikas… Profesionaliu fotografu? Hmmm… Jie ir patys turi savo nuostabias studijas… Žema kaina? Hmm… Būkime teisingi sau, juk vis tiek daugelį tai vilioja, nors ir ne visai pagrindinis kriterijus, bet kai mąstai jog “noriu fotosesijos, bet tik minimaliai, trumpam prisiminimui”, tai vis gi ji sužaidžia…
 
Ir pagaliau verdiktas!
 
Mūsų šviežiai susikūrusi trijulė komanda (vėliau paaiškinsiu kas ją sudaro jei nepabos skaityti) kalėdinėms fotosesijoms turėtų patikti tiems, kurie nemėgsta fotografuotis ir neturi jokios patirties ir noro😊
 
Mes pasistengsime sukurti tokią atmosferą, kuri tikrai atpalaiduos ir visas procesas bus be įtampos!
 
Patarsime ką veikti prieš objektyvą, kaip pasisukti, ir į ką žiūrėti… Daugelis studijos tai siūlo už papildomą mokestį, o mes už jūsų šypsenas…
 
🍒Fotostudija (jei ją taip galima pavadinti) padalinta į dvi mini erdves – viena solidesnė, sodresnė bordo ir pilkos spalvų. 🧸Kita natūralesnė, žaismingesnė ir šviesių spalvų.
 
Renkantis abi erdves, patartina atsinešti kelių rūšių rūbus, kiek ryškesnius ir pastelinių spalvų, kad stilistiškai derėtų.
 
❄️✨🤗Kalėdinės šeimos nuotraukos tikrai pati šilčiausia dovana vienas kitam, nes tai ŠEIMOS išgyvenimai ir emocijos, kad ir ne savo, o studijos BALLARE lofto erdvėje kvepiant mandarinais ir kakava☕🍊kuriais pasirūpins viena iš komandos narių, kita pašukuos plaukučius ar padarys makiažą, pažers patarimų kaip judėti prieš objektyvą, o fotografas padovanos 10 žavingų nuotraukų!
 
Ar gi tikrai nesuviliojom atvykti?🥰
 
KALĖDINIŲ FOTOSESIJŲ LAIKAI JAU REZERVUOJAMI IR VYKS SAVAITGALIAIS! STARTUOJAME NUO GRUODŽIO 6d., 11.00val. Na kas pirmas?
 
✨Kiekvienai fotosesijai yra skiriamas laikas iki maždaug 45min. + plaukų pašukavimas ir jei reikalingas makiažas dar maždaug tiek pat laiko!
✨Jums atiduosime 10 nuotraukų, bet jei matysime jog yra dar daugiau vertų dėmesio, tai pakoreguosime ir tas jau virš dešimt vienetų!
✨Jums leidus nuotraukos būtų publikuojamos.
✨Kalėdinės fotosesijos vyks karantino metu pagal vyriausybės reikalavimus.
✨Tik asmeninės ir vienos šeimos fotosesijos.
✨Fotografas ir asistentės dėvės kaukes.
✨Studijos patalpos bus vėdinamos ir dezinfekuojamos tarp fotosesijų.
 
Liko paskutinis aptarimas – finansai!
 
✨ ASMENINĖ fotosesija vaikui 40 eur (lengvas plaukų patvarkymas, lūpų blizgis);
✨ ASMENINĖ fotosesija suaugusiam 40 eur (lengvas plaukų formavimas, papildoma paslauga – makiažas 15 eur.)
✨ŠEIMOS fotosesija 60 eur (lengvas plaukų formavimas, papildoma paslauga – makiažas 15 eur.)
🥰Fotosesija – apie Jus, apie Jūsų vaikus, apie Jūsų būvimą kartu išjaučiant šventinę sustojusio laiko akimirką…
 
Rezervuokite Jums tinkančią valandą bet kurį Gruodžio mėnesio savaitgalį
tel. +370 683 86398 ar el.paštu: info@ballare.lt
BALLARE MENIU
MENIU