2022-02-10 AR JAU GALVOJATE KĄ JŪSŲ MERGAITĖ VEIKS VASARĄ? GAL BALLARE ŠOKIŲ IR GIMNASTIKOS DIENOS STOVYKLA?

„ŠOKIŲ, GIMNASTIKOS BEI KŪRYBINIŲ DIRBTUVIŲ DIENOS STOVYKLA”
Ateik į mūsų šokių edukacinę erdvę! Programa paremta šokių, gimnastikos bei kūrybinių dirbtuvių pagrindais ir skirta 5-10 m. vaikams!

Būk AKTYVI – KŪRYBIŠKA – SPORTIŠKA asmenybė!

Per 5 šokių dienas susipažinsime su meninės gimnastikos įdomesnių elementų (vadinamų triukais) atlikimo technikomis į pagalbą pasitelkinat gimnastikos inventorių: gimnastikos kaspinus, kamuoliukus, šokdynes, lankus! Ištisos 5 dienos nenutrūkstamo veiksmo: kasdien pagrindinė mergaitiška meninės gimnastikos treniruotė bei kasdien vis kitokios šokių rūšys. Pirmąją dieną prisiliesime prie latino šokių ir tą dieną kursime kubietišką madų šou. Antrąją dieną atliksime palaikymo komandos šokėjų triukus ir pasigaminsime kaspinus. Trečiąją dieną tapsime baleto šokėjomis, kurios asocijuojasi su lengvumu, tai gaminsime ir piešime spalvotus drugelius Ebru meno pavidalu, pasipuošime lankelius blizgučiais, pūkučiais, plunksnelėmis. Ketvirtąją dieną atrasime šiuolaikinio šokio subtilybes, šoksime “šviečiančią saulę” ” vėjuotą dieną” ir net “akmenų krušą”! Prisiliesime prie šokio teatro subtilybių, išmoksime veido mimikos valdymo technikos. Bus taip įdomu, kad žodžiais nenupasakosi! O kur dar stebuklingos lazdelės siurprizai ir aukso dulkės paversiančios kuo tik nori būti! Penktąją – paskutinę stovyklos dieną kursime Mandalą (šis žodis reiškia ne tik ratą, diską, sferą, apskritimą, bet ir bendruomenę, susirinkimą – tai kas skirtingas dalis apjungia į bendrą visumą) kaip bendrumo simbolį ir šoksime afrikietiškus šokius tarp pačių pasigamintų žibintų. Jau nesulaukiame susitikimo su jumis!

Laukia aktyvūs žaidimai lauke ir studijoje, azartiškos improvizacinės rungtys, fantastiškos diskotekos, kūrybingas madų šou, per ramybės poilsį klausymasis skaitomų pasakų bei stalo žaidimai – visa tai, apie ką svajoja bet kuris stovyklautojas. Mes siekiame aktyviai ir smagiai pajudėti, pažaisti, papramogauti bei dar labiau “susidraugauti” su gimnastika, kitomis šokių rūšimis ir kas be ko fiziškai sustiprėti, ugdyti disciplinos, mandagumo bei bendruomeniškumo pojūčius!

2022 metų vasarą laukia net 3 pamainos!

I PAMAINA (2022.06.27-07.01) – 5 DIENŲ ŠOKIŲ, GIMNASTIKOS IR KŪRYBINIŲ DIRBTUVIŲ STOVYKLA

II PAMAINA (2022.07.11-07.15) – 5 DIENŲ ŠOKIŲ, GIMNASTIKOS IR KŪRYBINIŲ DIRBTUVIŲ STOVYKLA

III PAMAINA (2022.08.08-08.12) – 5 DIENŲ ŠOKIŲ, GIMNASTIKOS IR KŪRYBINIŲ DIRBTUVIŲ STOVYKLA

BALLARE MENIU
MENIU