2019-08-23 MENINĖ GIMNASTIKA – SPORTO BŪRELIS PRADEDANTIEMS IR PAŽENGUSIEMS VAIKAMS

MENINĖ GIMNASTIKA – SPORTAS, ŠOKIS, LANKSTUMAS VIENAME!

Meninė gimnastika skirstoma į dvi kategorijas:

(pradžiamokslis) ir (pažengusios), tačiau yra ir šokių gimnastika

ŠOKIŲ GIMNASTIKA (8-13m.) antradieniais ir ketvirtadieniais 16.15-17.00val.

PRADŽIAMOKSLIS (5-8m.) antradieniais ir ketvirtadieniais 17.00-17.45val.

PAŽENGUSIOS antradieniais ir ketvirtadieniais 17.45-18.30val.

MENINĖ GIMNASTIKA (pradžiamokslis) – daugiau orientuota į gimnastikos elementų atlikimą, jų techniką, naudojant gimnastikos inventorių ir priemones: kaspinai, lankai, kamuoliai, šokdynės, čiužiniai atliekant sudėtingesnius elementus.
Gimnastikos užsiėmimuose vaikai mokomi pačių svarbiausių pradmenų nuo kurių prasideda pati gimnastika. Užsiėmimo metu mergaitės mokinamos plastikos, pasitempimo, taisyklingos laikysenos, lavinamas jų lankstumas, pusiausvyra, gebėjimas kuo greičiau orientuotis.
Fizinių pratimų pagalba sukuriamas raumenynas, padėsiantis sutvirtinti kūną. Po pradmenų išmokimo toliau mokomasi valdyti gimnastikos įrankį. Tai užsiėmimas, kuris atneš Jūsų vaikui pažinimo džiaugsmo! Į gimnastikos užsiėmimus atrankos nėra, nes tai ne varžybinės grupės, o tiesiog sporto/šokio būrelis.

MENINĖ GIMNASTIKA (pažengusios) – tai užsiėmimai skirti toms mergaitėms, kurios jau žino kas yra špagatas, virvutė, tiltelis, žvakutė, sukinys ir pan., bei jau pačios gali parodyti juos. Pamokos metu jos ne tik toliau lavins savo kūną, bet ir daugiau susipažins su skirtingais įrankiais, kaip juos valdyti. Be galinis vaikų džiaugsmas ir toliau bus tęsiamas!

BALLARE MENIU
MENIU