2018-10-19 KALANETIKA SU VAIKAIS – tarpusavio ryšys per fizinius pratimus

Jei neturite kur palikti vaikučių arba kaip tik norite pabūti kartu su juo/jais po visos darbo savaitės, mielai lauksime Jūsų “KALANETIKOS SU VAIKAIS” užsiėmimuose PENKTADIENIAIS nuo 17.00val., šokių studijoje “Ballare Loft”!

Tik nesumaišykite! 👌

KALANETIKOS SU VAIKAIS mankštoje pirmiausiai dėmesys yra skiriamas mamytėms, t.y. jos atlieka kalanetiškus pratimus ir  “pulsavimus” kaip įprastiniuose KALANETIKOS užsiėmimuose! Tačiau šalia esantis vaikutis, gali daryti lygiai tuos pačius pratimus kaip ir mamytė.

Trumpam priminimui, kas yrs KALANETIKA! Tai moteriška, elegantiška mankšta, kuri stangrina kūną ne didinant jo raumenų masės, o stangrinant kūną “pulsavimo” pagalba.
KALANETIKOS mankštos pradžioje atliekami  nesudėtingi moteriškai plastiški apšilimo judesiai, pereinant į pagrindinius/klasikinius kalanetikos pratimus, kurie atliekami tiek atsistojus, tiek klūpint ar gulint ant kilimėlių. KALANETIKA – moteriška mankšta, nes yra įvedami ir baleto elementai, kurie priverčia žmogų pasitempti ir išlaikyti tiesią nugarą.

Taigi, mielos mamytės, jūs sportuojate, o šalia jūsų ar kitoje salės vietoje (poilsio zonoje) yra vaikučiai, kurie pagal savo tuometinę nuotaiką, gali sportuoti kartu su savo mamyte arba tiesiog pavartyti atsineštas knygutes ar pažaisti su savo žaisliukais.

Vaikų amžius nuo 2,8 metukų.


Žinoma lengvas chaosėlis garantuotas, bet kodėl nepabandžius, ar ne?!☺️

P.S. Prieš atvykstant būtina skambtelti tel. nr. +370 683 86398 ir įsitikinti ar užsiėmimas vyksta, juk mankštinamės penktadienį ir šis vakaras yra rizikingas, nes kartais tinginukas užvaldo ir po darbų mieliau renkamės draugų kompaniją ir šiltą pledą ant sofkutės 🙂

BALLARE MENIU
MENIU