2018-06-05 Vaikų gimtadienio idėjos – su šokiais ir gimnastika Šokių studijoje “Ballare Loft”

Gimtadieniai su šokiais ir gimnastika šokių studijoje “Ballare Loft”🎀🎂🎈💃

Jei norite vaiko gimtadienį švęsti jaukioje aplinkoje, aktyviai, linksmai ir kokybiškai – laukiame pas mus, šokių studijoje “Ballare Loft”💜
///

gimtadieniai
#ballareloft#gimtadienisballare,#gimnastikaballare

Gimtadienio šventė vyksta 2 val., tačiau pati šokio programa yra paskirstoma per tas dvi valandas, kad vaikai galėtų ir pailsėti, ir užkąsti ar net pašėlti! Jei yra noras, galima šventę pratęsti už papildomą mokestį (teirautis žemiau pateiktu tel.)

Programos metu išmokstami 2-3 šokiai, kurie vėliau pademonstruojami gimtadienio šventės baigiamąjame koncerte.

VAIKŲ PROGRAMA (nuo 5 metų) –  šokių pagrindą sudaro įvairių šokių stiliai – kaip pvz. šiuolaikinis, modernus, klasikinis, džiazinis bei ritminiai ir lotynų amerikos šokiai. Šokio dalis paįvairinama pasitelkiant meninės gimnastikos įrankius: lankus, kaspinus, kamuolius, šokdynes. Visa tai priderinta taip, kad visi vaikai galėtų ir sugebėtų įsitraukti į šokio sūkurį. Net ir tie, kurie niekada dar nešoko!

PAAUGLIŲ PROGRAMA (tas amžius, kai save jau laiko paaugliu) – paaugliams siūlome aktyvią gimtadienio tematiką – pagal šiuolaikinių pop grupių muziką, tokių kaip One Direction, Justin Bieber, Ariana Grande ir kt.  Esant norui, supažindiname ir su gimnastikos priemonėmis: kaspinais, lankais, kamuoliais ir kaip juos naudoti.

Siautulinga VAIKŲ ir PAAUGLIŲ šokių programa su žaidimais ir atrakcijomis – kad šventė būtų dar įspūdingesnė!

BALLARE MENIU
MENIU