2017-08-21 Kalanetika ir Latino dance fitness moterims Kaune!

 

Kalanetika Mielos moterys, KALANETIKA “pulsuos” jau nuo rugsėjo 5d. įprastu grafiku, antradieniais ir ketvirtadieniais 18.30val.
KALANETIKA – tai moteriška vidutinio intensyvumo mankšta, atliekama skambant ramiai “chillout” muzikai ir kurioje galima rasti jogos, jėgos, gimnastikos bei baleto elementų.
KALANETIKA tinka visoms moterims… ir toms kurios ieško tiesiog malonaus praleidimo laiko po darbo dienos ir toms, kurios skundžiasi nugaros, kaklo skausmais…
KALANETIKA – šokio ir judesio pagalba priverčia užmiršti buities rūpesčius ir pasinerti į savo kūno galimybių ieškojimus…

103-croppedLATINO DANCE FITNESS prasidės rugsėjo 5d. 19.30val. antradieniais ir ketvirtadieniais.

LATINO DANCE FITNESS GALI ŠOKTI VYRESNIO AMŽIAUS MOTERYS! Tai nesudėtingų choreografijų šokiai, kur lengva įsiminti žingsnelius ir atsipalaidavus judėti pagal latino muziką ir ne tik. Jei jausite, jog krūvis per didelis ar gausite pastebėjimą iš trenerės mažinti tempą, tiesiog galima pakeisti judėjimo tempą ir šokti ramiau.

LATINO DANCE FITNESS  – kas laikosi dietos ir nori sulieknėti, šis užsiėmimas tinka puikiai! Šie šokiai pritaikyti ir toms moterims, kurios nori numesti svorio, ir toms, kurios nori tiesiog išmokti šokti. Smagumas yra tas, kad išmoktus judesius galėsite pritaikyti ir šokat su partneriu, ir šokant atskirai poroje!

 

 

BALLARE MENIU
MENIU